Komarnik – nepogrešljiv del okna

Ko se začne sezona mrčesa, komarniki postanejo nepogrešljiv del okna. Z namestitvijo komarnikov poskrbimo za ustrezno prezračevanje, hkrati pa preprečimo vstop komarjev in drugih žuželk v prostor. Ravno slednje je najpomembnejši dejavnik za njihovo uporabo.

PLISE KOMARNIK

Namenjen za montažo v balkonskih hišah in na terasnih vratih. Ima izredno ozek okvir, ki je popolnoma funkcionalen in ne omejuje okenske odprtine. Zaradi posebne plise mrežice, ki se zloži v harmoniko, se zaprti komarnik skrije v stranskem profilu.

VRATNI KOMARNIK

Vratni komarnik ali “ameriška vrata”. Najboljša rešitev za vhodna in balkonska vrata. Komarnik se vgradi neposredno na vratni okvir. Priporočamo uporabo plošče v spodnjem delu krila za zaščito pred živalmi.

FIKSNI KOMARNIK

Fiksni komarnik z dodatnimi tesnilnimi krtačami. Montiran na okenski okvir s pomočjo posebnih sponk. Narejen iz ekstrudiranega aluminija.

RAVNI FIKSNI KOMARNIK

Fiksna pritrditev na okvir okna. Narejen je iz ekstrudiranega aluminija z mrežicami iz steklenih vlaken. Lahko ga združimo z nadokenskimi roletami.

DRSNI KOMARNIK

Tu so uporabljene rešitve, ki omogočajo izdelavo kril večjih dimenzij. Nizka tirnica odlično deluje z drsnimi vrati s t. i. nizkim pragom.

KOMARNIK MRS

Edini komarniki v naši ponudbi, ki so na voljo tako v različnih barvah kot tudi v imitacijah lesa. Namenjene za vgradnjo v PVC okna.

ROLO KOMARNIK

Kaseta majhnih dimenzij se bo odlično vkomponirala v vsako nišo. Vgrajena zavora omogoča nežno zapiranje.