Prednosti ALU oken

Aluminijasta okna, bolj znana kot alu okna, imajo številne prednosti, zaradi katerih so priljubljena izbira pri gradnji ali prenovi komercialnih objektov. Trdnost, enostavnost, funkcionalnost in varnost so le nekatere od številnih prednosti aluminijastega stavbnega pohištva.

Trajnost in vzdržljivost: Aluminij je izjemno trpežen material, ki ne rjavi, ne gnilobe in ne razpada, kar pomeni, da bodo alu okna dolgo ohranjala svoj izgled in funkcionalnost tudi ob izpostavljenosti različnim vremenskim vplivom.
Lahek material: Aluminij je lahek, kar omogoča enostavno obdelavo in namestitev oken. To lahko zmanjša čas in stroške vgradnje.
Energetska učinkovitost: Aluminijasta okna se lahko opremijo s termično prekinjenimi profilnimi sistemi, kar izboljša izolacijske lastnosti in energetsko učinkovitost. To pomaga pri zmanjšanju izgube toplote in varčevanju z energijo.
Sodoben videz: Aluminijasta okna ponujajo sodoben in eleganten videz, ki se prilagaja različnim arhitekturnim slogom. Na voljo so v različnih barvah in zaključkih, kar omogoča prilagajanje videza okenskih okvirov vašemu osebnemu okusu.
Nizko vzdrževanje: Aluminijasta okna zahtevajo minimalno vzdrževanje. Običajno je dovolj, da jih občasno obrišete, da ohranite njihov čist in sijajen videz.
Odpornost na ogenj: Aluminij je negorljiv material, kar pomeni, da alu okna ne bodo prispevala k širjenju požara v primeru požara.
Varnost: Aluminijasta okna so trdna in težko vdrljiva, kar prispeva k varnosti vašega doma. Lahko se dopolnijo tudi z dodatnimi varnostnimi funkcijami, kot so večtočkovni zaklepni sistemi.
Ekološka ozaveščenost: Aluminijasta okna zahtevajo minimalno vzdrževanje. Običajno je dovolj, da jih občasno obrišete, da ohranite njihov čist in sijajen videz.
Nizko vzdrževanje: Aluminij je popolnoma reciklabilen material, kar prispeva k zmanjšanju okoljskega vpliva. Aluminijasta okna so torej tudi okolju prijazna izbira.

Različni ALU profili

MB-86N
MB-79N
MB-60