Prednosti PVC oken

Odlična izolacija: PVC okenski profili ponujajo odlično toplotno in zvočno izolacijo. Zaradi tega boste v svojem domu uživali v prijetni notranji temperaturi skozi vse letne čase, hkrati pa boste zmanjšali stroške ogrevanja in hlajenja ter se znebili neželenega hrupa.
Trajnost in vzdržljivost: PVC material je odporen na vremenske vplive, rjavenje in razpadanje. Okna iz PVC profilov imajo dolgo življenjsko dobo in zahtevajo minimalno vzdrževanje, kar prihrani vaš čas in denar.
Estetska prilagodljivost: PVC profile lahko prilagodimo različnim arhitekturnim stilom in oblikam. Na voljo so v različnih barvah in teksturah, kar omogoča, da se popolnoma ujemajo s celotno estetiko vašega doma.
Energetska učinkovitost: Zaradi svoje izolacijske sposobnosti PVC okna profili zmanjšujejo porabo energije, kar prispeva k zmanjšanju ogljičnega odtisa in varčevanju z energijo.
Enostavna uporaba in vgradnja: Profili iz PVC materiala so lahki, kar olajša vgradnjo. Poleg tega so enostavni za čiščenje in vzdrževanje.

Različni PVC profili

BluEvolution
Salamander
Aluplast