10 najbolj modnih dodatkov, ki jih morate imeti

Opremljanje stanovanja lahko občutite kot veliko in zahtevno nalogo, čeprav že nekaj manjših sprememb in novih dekoracij naredi veliko razliko. Ni vam treba kupiti novega pohištva, da bi svoj dekor doma prilagodili trenutnim trendom. Dovolj je nekaj premišljenih potez in vaše stanovanje bo zablestelo v popolnoma novem stilu. Izpostavili smo 10 dodatkov, s katerimi boste pričarali nov, osvežen videz.

Velvet blazine

Vrnile so se po letih odsotnosti in danes modna notranja zasnova ne more brez njih. Najpreprostejše pravokotne blazine iz gladkega žameta so hitro pridobile konkurenco v obliki okroglih, okrašenih tudi z bogatimi naborki, vezenjem ali potiskani z različnimi motivi. To je dokaz, da se notranja oprema odmika od minimalizma do maksimalizma.

VELVET BLAZINE
Velvet blazine so najnovejši trend notranje opreme.

Lanene zavese

Še posebej v modi kot notranja dekoracija so danes čudovite tkanine, nujno iz naravnih vlaken. V ospredju so volnene preproge, bombažna posteljna pregrinjala in lanene zavese. Slednje odlično delujejo s svetlobo – mehko razpršijo sončne žarke, na njihove naravne gube pa je položen nežen poltonski vzorec. S to dekoracijo oken, okrasni pragovi ne bodo več potrebni.

LANENE ZAVESE
Lanene zavese so popolna dekoracija za notranjost, ki sledi trendom.

Dodatki iz medenine

Ti elegantni okraski za različne prostore (cvetlični lonci, posode, svetilke in majhno pohištvo) služijo predvsem kot učinkovita dekoracija doma in prinašajo spet modno zlato. Notranja zasnova prav tako z veseljem uporablja funkcionalne lastnosti teh predmetov, da bi lahko živeli lepše in udobneje.

NOTRANJA VRATA Z VISOKIM SIJAJEM SILIA MODRA
Medeninasti dodatki in sijajne vratne površine v notranjosti, kot pri modelu notranjih vrat SILIA, pričarajo modernost.

Modna keramika za mizo

Lepa namizna posoda ni le najlepša dekoracija mize. Skrbno izbrane jedi bodo poudarile dekor kuhinje in jedilnice.

KERAMICNI JEDILNI SET
Pravi okras mize doda tudi skrbno izbrana keramika jedilnega seta.

Svetilke

Vpadljive svetlobne napeljave so same po sebi pomemben dodatek k dnevni sobi, spalnici ali kuhinji, toda prava dekoracija doma je nedvomno sama oblika luči. Žarnic naj bo v notranjosti čim več, tako da jih je mogoče uporabiti za doseganje najrazličnejših svetlobnih učinkov. Uporabite več svetlobnih virov, kot so stropni lestenec, svetilke na steni, dekorativne osvetlitve in podobno. Ločeno poudarite delovno območje v kuhinji, jedilnico, mizo za delo na računalniku, prostor za spanje, še posebej, če nameravate brati v postelji, v garderobi …

NOTRANJA VRATA VERANO S STEKLOM
Različni svetlobni učinki niso le dobro skrite svetilke v spektakularni steni. Tudi zaradi avtentične zasteklitve notranjih vrat VERANO boste dosegli nenavadno klimo.

Minimalistične mize in konzole

Skandinavski slog nam je prinesel lahko okroglo pohištvo z jekleno podlago in lesenim vrhom. Odlični so, ker niso samo modni pripomočki za dom, ampak so predvsem tudi praktični.

MINIMALISTICNA MIZA
Vedno modne pripomočke lahko izberete po svojem okusu.

Naslonjač

Pohištvo za dnevno sobo je veliko več kot le kavč z mizo za kavo. Na to nas je spomnil fotelj »Uchak«, zgodovinski tip sedeža, ki se je v zadnjem času zelo pomladil – pridobil je nove oblike, barve in vzorce. Z veseljem ga postavite v dnevno sobo. Odlično se obnese tudi v drugih prostorih. O tem pričajo modne notranje ureditve spalnice, pisarne in celo otroške sobe iz revij in zadnje smernice notranje opreme.

UCHAK NASLONJAC
Moden element notranje opreme in izredno udoben fotelj.

Lončne rastline

Ni lepšega darila kot rože in ni boljše dekoracije doma kot nekaj bujnih sobnih rastlin. Vse pogosteje se rastline uporabljajo kot dekoracije za kopalnico v skandinavskem, eko in botaničnem slogu. Kadar ni okna, bo za fotosintezo skrbela posebna žarnica.

NOTRANJA VRATA Z VISOKIM SIJAJEM VETRO D2 MODRA
Lončne rastline so vedno moden dodatek, njihovo zelenje popolnoma ustreza originalnim temno modrim notranjim vratom z visokim sijajem VETRO D2.

Stene

Stenske dekoracije so edinstvena vrsta notranje dekoracije, še posebej, ko gre za velike površine. Sodobne barve vam omogočajo, da dosežete hiter, učinkovit in trajen premaz. Bodite ustvarjalni in uporabite nekaj domišljije. Barve, s katerimi se obdajate, močno vplivajo na vaše razpoloženje in počutje, zato najprej pomislite, kaj pričakujete od svoje notranjosti – ali vas bo to motiviralo za delo in vam dalo energijo ali vas pomirjalo in sprostilo? S pomočjo barv lahko prostor tudi modelirate, ga optično povečate, zmanjšate in ustvarite vtis hladnosti ali topline in prijetnosti.

POSLIKAVA STEN
Notranji dekoraterji zopet priporočajo zanimive stenske poslikave.

Notranja vrata

Bodite pozorni tudi na vrata. Vsako leto jih sicer ne zamenjate, zato je med prenovo pomembno ravnati z njimi, kot si zaslužijo in izkoristiti njihov dekorativni potencial. Notranji oblikovalec vam bo pomagal pravilno sprejeti odločitev, na našo željo pa se lahko notranje oblikovanje začne z izbiro notranjih sobnih vrat. Na trgu je veliko privlačnih predlogov, predvsem pa pozornost pritegnejo modeli z osupljivim zrcalnim sijajem in sodobnimi barvami, na primer odtenek globoke modre in odtenek vina – grozdne vijolične.

NOTRANJA VRATA Z VISOKIM SIJAJEM NELLA 6 VINO
Visoki sijaj notranjih vrat v nenavadnem, fenomenalnem odtenku vina z veličastno zasteklitvijo je model NELLA 6.

Ureditev stanovanja temelji na spretnem in premišljenem usklajevanju posameznih elementov notranje ureditve. Pozornost na harmoničnost podrobnosti je zagotovilo za uspeh in estetski učinek, ki bo videti brezhibno več let. Lepo oblikovanje notranjih prostorov je enostavno narediti z lastnimi rokami ali v sodelovanju z notranjim oblikovalcem. povabljenih oblikovalcev. Skratka, ko začutite, da potrebujete spremembo, so manjše izboljšave doma odličen način, da znova pridobite nekaj svežine. Spreminjanje dekorja v domu je kot spreminjanje garderobe, ko z novo podobo postanete novi vi.