Trendi notranje opreme za leto 2023

K naravi in ​​trendovskim barvam sten

Načrtujete prenovo stanovanja in se sprašujete, kako urediti dnevno sobo? Stavite na naravo. Po letih prevlade temnih, intenzivnih barv je prišel čas za nevtralne zemeljske barve, kot sta bež in rjava. Svetli interierji so izhodišče za uvajanje boho stila, ki je moden že nekaj sezon, ali japandi stila, ki je poln harmonije. Pri izbiri lesenega pohištva iz lesa se velja osredotočiti na brezčasne, univerzalne rešitve in barve ter sezonsko spreminjati dekor dnevne sobe z dodatki in drobnim pohištvom. Pri urejanju modernega stanovanja po navdihu narave izberite naravne materiale, kot so les, kamen ali bambus. Za tiste, ki že leta iščete univerzalne rešitve, priporočamo notranja vrata Silia 10. Enostavno, brez okraskov in zasteklitev bo vratno krilo modno ne glede na spreminjajoče se trende.

 

NOTRANJA VRATA SILIA TRENDI NOTRANJE OPREME 2023
V modi so interierji v zemeljskih barvah. Na sliki notranja vrata SILIA.

 

Umik k naravi ne bo prisoten le v barvah in materialih, ampak tudi v dekoracijah. Bambusove svetilke in dodatki ter vseprisotna vegetacija se ujemajo z notranjostjo v tem slogu. Stil urbane džungle je še vedno v trendu. Sodobna notranjost naj se kopa v rastlinah.

NOTRANJOST KAMEN BETON NARAVNI AMATERIALI
V letu 2023 velja staviti na kamen, beton in naravne materiale.

 

BOHO SLOG
Notranja vrata AURI iz svetlega lesa se ujemajo s slogom boho.

Ureditev dnevne sobe v slogu Art

Drug pomemben trend notranje opreme za leto 2023 je sklicevanja na zgodovino. Notranjost, ki jo navdihuje eleganten stil Art Deco, naj združuje svetle barve z dodatki v izrazitih barvah in elementi zlata. Ta slog je še posebej všeč notranjim oblikovalcem, ki v stanovanja svojih strank vnašajo elemente zgodovine.

SLOG ART DECO
Ureditev dnevne sobe v slogu Art Deco.

 

Kakšne barve naj se pojavijo v notranjosti Art Deco? Nasičene, vendar ne kričeče. Dobro je poseči po steklenički zeleni, elegantni mornarsko modri ali bordo barvi. Ta naj se pojavlja v elementih opreme – tkaninah ali oblazinjenemu pohištvu pa tudi v barvi notranjih vrat. Če želite v notranjost vnesti elegantne Art deco barve, priporočamo kolekcijo notranjih vrat ESTRA, v kateri so na voljo vratna krila v olivni in mornarsko modri barvi.

NOTRANJA VRATA ESTRA 5 TEMNA OLIVA
Notranja vrata Estra 5 v temno zelenem -olivnem odtenku.

 

Slogu Art Deco pristajajo tudi tople, energične barve. Pri izbiri intenzivne barve za na primer sedežno garnituro ali posteljo naj bo ostala oprema nevtralna.

 

NOTRANJA VRATA BERGE 1 SPALNICA ART DECO
V spalnici Art Deco so štukature in notranja vrata Berge 1 ozadje za pohištvo v intenzivnih barvah.

 

Art Deco je drzen slog in morda ne ustreza vsem. Nekoliko varnejši in enostavnejši za vnos v interier je slog, ki se nanaša na stanovanjske hiše in modernizem. Pri ureditvi dnevne sobe v teh slogih je treba upoštevati tipične dekorativne elemente, kot so štukature ali rezkanje vratnih kril in pohištva. Na tleh naj bi se pojavila francoska ribja kost in mozaik po predvojnih tleh. Za interierje v teh slogih priporočamo klasično vratno krilo iz linije prestižnih vrat Hampton, ki je na voljo v 4 variantah rezkanja in 5 elegantnih barvah. V dnevni sobi z jedilnico, spalnico in klasično kuhinjo ne sme manjkati brezčasna kombinacija črno-belih barv, ki jo lahko razbijete s srebrnimi in zlatimi dodatki.

 

NOTRANJA VRATA SUPREME HAMPTON
Črna prestižna notranja vrata Hampton v klasični dnevni sobi.

 

NOTRANJA VRATA SUPREME HAMPTON MORNARSKA BARVA
Kuhinja-jedilnica v klasičnem slogu s prestižnimi notranjimi vrati Hampton v mornarsko modri barvi.

Moderno stanovanje je stroškovno učinkovito stanovanje

Danes je odgovorno notranje oblikovanje pomembnejše kot kdaj koli prej. Trajnostni razvoj, gospodarstvo in ekologija so trendi, ki bodo v letu 2023 pridobili še večji pomen. Kako urediti stanovanje v duhu trajnosti? Najprej izberite vzdržljive materiale in elemente opreme, ki bodo služili leta. Pri nakupovanju se ravnajte po načelu manj je več.

 

KOMBINACIJA RETRO STILA IN MODERNOSTI
Kombinacija retro stila in modernosti je osnova za odgovorno opremljanje.

 

Pohištvu in dekoracijam je pametno dati drugo življenje. Moderni interierji so kombinacija elementov z zgodovino in prenovljenimi biseri. Izberite energetsko varčne rešitve, ki bodo koristile vaši denarnici in planetu. Izkoristite dnevno svetlobo. Za temen hodnik izberite vrata z zasteklitvijo, ki bo osvetlila temen prostor in zmanjšala potrebo po uporabi razsvetljave. Z mislijo na ljubitelje modernega stila je zasnovana kolekcija prestižnih notranjih vrat SOHO. Velika zasteklitev bo prepuščala svetlobo v notranjost.

 

NOTRANJA VRATA SOHO
Velika zasteklitev na notranjih vratih SOHO in ogledalo popestrita notranjost in maksimalno izkoristita dnevno svetlobo.
  • Pri načrtovanju prenove dnevne sobe za leto 2023 priporočamo uporabo nevtralnih zemeljskih barv, kot sta bež in rjava, ter izbiro naravnih materialov, kot so les, kamen in bambus. Svetujemo tudi sezonsko spreminjanje dekorja z dodatki in drobnim pohištvom.

  • Za notranjost v slogu Art Deco v letu 2023 predlagamo uporabo nasičenih, a elegantnih barv, kot so steklenička zelena, mornarsko modra in bordo. Te barve se lahko uporabijo v elementih opreme in notranjih vratih. Priporočamo tudi kombinacijo toplih, energičnih barv s preostalo nevtralno opremo.

  • Za trajnostno ureditev stanovanja v letu 2023 priporočamo izbiro vzdržljivih materialov in opreme, ki bo služila dolgo časa. Poleg tega je pametno dajati drugo življenje pohištvu in dekoracijam ter izbirati energetsko varčne rešitve. Pri izbiri vrat pa lahko izberete modele z zasteklitvijo, ki bodo omogočili več dnevne svetlobe in zmanjšali potrebo po razsvetljavi.