Notranja steklena vrata

Dnevna svetloba je ključnega pomena za kakovostno življenja in delo, saj pomembno vpliva na psiho-fiziološko delovanje našega organizma. Svetloba vpliva na cikel budnosti in spanja, telesno temperaturo, izločanje hormonov, kognitivne funkcije in imunski odziv. Dobra osvetlitev bo doprinesla tudi k storilnosti in boljšemu razpoloženju, saj deluje kot učinkovito terapevtsko sredstvo.

Poskrbite, da boste v prostor vnesli dovolj naravne svetlobe. Osnovni element stavbnega pohištva, ki zagotavlja vpad svetlobe v prostor je okno. Pri novogradnjah je načrtovanje preprosto, medtem ko vgradnja večjih oken pri prenovah, povsod ni mogoča. Dodaten vir svetlobe lahko v prostor vnesete tudi z vgradnjo notranjih steklenih vrat. Namesti se jih lahko v vsak prostor. Še posebej priporočljiva so za hodnike, stopnišča in ostale prostore z manj naravnega vira svetlobe. Tako boste omogočili večji pretok svetlobe in izboljšali osvetlitev. Prostor bo tudi optično povečan. Pogosto se namestijo tudi na prehode med dnevnimi prostori in kuhinjo, v shrambo ali garderobno omaro. Steklena vrata z raznimi poslikavami ali v satinato izvedbi pa so vse bolj priljubljena tudi za kopalnice. Notranja steklena vrata so lahko klasična ali drsna.

Za največji izkoristek svetlobe, izberite vrata s celotnim steklenim krilom GALLA. Vratno krilo je izdelano iz 8 mm kaljenega stekla. Slednje je veliko bolj odporno na površinske poškodbe, lome in temperaturne razlike kot povsem običajno steklo. V primeru neprimernega ravnanja se steklo vseeno lahko  zlomi, ampak ne v ostre kose, temveč v majhna topa zrna. Varna uporaba vrat je zato zagotovljena. Na voljo so različna stekla (prozorno steklo, satinirano steklo), različni peskani vzorci, dekorativne folije na katerih je visokokvalitetni tisk in stekla s keramičnim digitalnim tiskom.

Steklena vrata zahtevajo nekoliko več rednega čiščenja, saj se umazanija hitro opazi, vendar vam primerna nega zagotavlja, da boste vrata uporabljali enako dolgo kot katerakoli druga vrata, s tem da vas bo sodoben in eleganten videz steklenih vrat zagotovo popolnoma navdušil in v prostor vnesel dodatno svežino.

V kolikor ne želite v celoti steklenega vratnega krila, se lahko odločite za CPL notranja vrata v kombinaciji s steklom. V ponudbi imamo številne modele in vzorce stekel. Najbolj priljubljeni modeli so: VETRO A, VETRO B, VETRO D in VETRO E.

NOTRANJA VRATA VETRO A5
Notranja steklena vrata VETRO A5