V-Perfect tehnologija

V-Perfect je prva in edinstvena tehnologija na svetu, ki popolnoma odstranjuje varilni šiv iz vogala in tako omogoča izdelavo estetsko dovršenih PVC oken. Ta inovativna in patentirana tehnologija je omogočila velik napredek v primerjavi s prejšnjimi proizvodnimi standardi, povezanimi s PVC-jem. Neverjeten rezultat, do sedaj nedosegljiv s katero koli drugo metodo varjenja, odpira neomejene ustvarjalne in arhitekturnih možnosti. V-Perfect spoj odpravlja vse prejšnje pomanjkljivost in omogoča doseganje vseh potencialov PVC-ja. Kakovost PVC oken je tako dobra kot pri lesenih ali aluminijastih oknih.

V PERFECT SPOJ 1

V-PERFECT SPOJ

Samo okno, izdelano z V-Perfect tehnologijo, je lahko odlično z vseh vidikov in zagotavlja 100% estetski rezultat. V-Perfect tehnologija predstavlja odločilno dodano vrednost tako za proizvajalca kot za končnega kupca.

BREZ V PERFECT

BREZ V-PERFECT

Katera koli druga tehnologija za varjenje PVC okna, povzroči neizogibne omejitve in kljub čiščenju in barvanju spoja (ki po nekaj letih bledi in uniči vogalni vizualni izgled),  ne izkorišča vseh estetskih in drugih potencialov PVC-ja.

Ko varjenje kakovosti v vogalih doseže ravni absolutne odličnosti, je med različnimi materiali prosta izbira za večjo učinkovitost in/ali večjo vrednost. Ne samo zato, ker je mogoče izbrati PVC profile, ki so prekriti z različnimi folijami, ki reproducirajo estetiko lesa in aluminija, temveč tudi zato, ker kombinacija PVC z drugimi materiali daje do sedaj nepredstavljive rezultate in s tem ne prestavlja nobene omejitve za oblikovalce in arhitekte.

V-Perfect spoj je možen v dekor izvedbi pri okenskem profilu BLUEVOLUTION 92 in SALAMANDER 76.