Notranji dizajn, ki najbolj ustreza snežno belim oknom

Beli okenski okvirji so ena najbolj univerzalnih in priljubljenih barvnih odločitev na področju stavbnega pohištva. Beli okvirji niso le prefinjen, komaj opazen dodatek k celotni kompoziciji, temveč tudi opazen del notranje opreme. To velja zlasti, če je okvir popolnoma belega odtenka.

PVC BELA OKNA
Snežno bela zasnova prostora.

Kateri notranji dizajni najbolj ustrezajo snežno belim oknom?

Bela ima veliko odtenkov. Lahko ima tople ali hladne odtenke. Čeprav so takšni okvirji klasični, lahko služijo kot element dekorja v številnih različnih dizajnih. Beli okenski okvirji se lahko popolnoma uskladijo z belimi stenami ali kontrastnimi barvami. Tam, kjer je pomembno ustvariti impresiven učinek, se snežno beli okenski okvirji popolnoma prilegajo. Ta ugledna barva vsebuje edinstveno obliko dekoracije v številnih različnih notranjih interierjih.

Kje se najbolje prilegajo?

Snežno bela okna so element notranjosti, ki opozarja skozi brezčasen, klasičen slog, hkrati pa uvaja sodobne značilnosti. Snežno bela okna prinašajo svežino, harmonijo in eleganco – vse pomembne sestavine klasičnega sloga. So tudi odlična izbira za notranje ureditve v angleškem slogu, ki temeljijo na kombinacijah vzorcev, barv in struktur. Tam, kjer imajo naravni dodatki in barve glavno vlogo, so snežno bela PVC okna idealna izbira. Nasprotno pa lahko v bolj elegantnem provansalskem slogu snežno bela PVC okna uspešno nadomestijo lesena, kar daje notranjosti bolj francoski šik. Ta intenziven, privlačen odtenek bele barve se izkaže tudi v glamurozno oblikovanih sobah, ki kažejo eleganco, svetlost in razkošje, hkrati pa tudi ravnotežje.

BELA OKNA1
Klasična zasnova z elementi sodobnosti.

Priporočena okenska profila, ki vključujeta edinstveno snežno belo barvo:

Salamande 76: varna in energetsko učinkovita okna z visokimi parametri toplotne in zvočne izolacije, ki se lahko uporabljajo tudi za zgodovinsko arhitekturo.

Bluevolution 92: rešitev, ki zagotavlja najvišjo energetsko učinkovitost, najboljšo toplotno izolacijo, sodobno tehnologijo, funkcionalnost in odličen dizajn, priporočljiva za pasivno arhitekturo.

 Vsak od teh sistemov je opremljen z najkakovostnejšimi sijajnimi PVC profili v značilni snežno beli barvi, ki so na voljo samo v liniji Salamander. Poleg tega so sistemi varjeni s tehnologijo V-Perfect, kar zagotavlja popolno sestavljanje vogalov, po želji pa so na voljo tudi skriti tečaji Multi-Power, ki še izboljšajo videz oken.

BELA OKNA
Pridih elegance z belimi okni.