PVC okna Bluevolution 92

BLUEVOLUTION 92
BLUEVOLUTION 92

PVC okna BluEvolution 92 imajo sloves najmočnejših in najbolj varčnih oken, saj imajo najširši vgradni profil v Evropi. Profilni sistem BluEvolution 92 je najboljša izbira za novogradnje in obnove doma, saj odlične tehnične lastnosti združuje s sodobno in funkcionalno zasnovo nove generacije prvovrstnih oken.

Veliki toplotni prihranki

Optimizirana 6 komorna konstrukcija, vgradne širine profila 92 mm zagotavlja izjemno toplotno izolacijo in najboljšo energetsko učinkovitost. Tako za ogrevanje in hlajenje vašega doma potrebujete manj energije in začetna investicija se vam postopoma povrne. Odlična toplotna izolativnost in posledično manjši stroški ogrevanja in hlajenja ter redukcija emisij CO2, uvrščajo okenski sistem BluEvolution 92 med ene najbolj ekoloških in do okolja prijaznih sistemov na trgu. Zaradi izjemne izolativnosti so PVC okna BluEvolution 92 primerna tudi za pasivno gradnjo.

Trojno tesnjenje

Tri standardno vgrajena tesnila omogočaj maksimalno tesnjenje, zato ne boste občutili vremenskih vplivov.

Optimalen prehod svetlobe v prostor

Elegantne ravne linije z vidno višino profila le 118 mm ustrezajo sodobnim estetskim merilom, povečujejo stekleno površino in poskrbijo za optimalen prehod svetlobe v prostor.

Barva po meri

Velika izbira barvnih odtenkov na zunanji in notranji strani. Na voljo tako moderne barve kot lesni odtenki. Barvno karto si poglejte tukaj.

Minimalno vzdrževanje

Okna BluEvolution odlično kljubujejo okoljskim vplivom, zato potrebujejo le minimalno vzdrževanje.

Dolga življenjska doba

Visoka raven kakovosti skozi kontinuiran nadzor proizvodnega procesa profilov, uporaba najvišjih profilnih standardov (razreda A), kakovostne surovine in zahtevna obdelava, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in ohranjajo vrednost PVC okna. Vgradna širina okvirja 92 mm in močne pocinkane jeklene ojačitve, zagotavljajo varno in trajno delovanje.

Okolju prijazna okna

Odločilna ekološka prednost PVC profilov in jekla, ki so sestavni del BluEvolution okenskega sistema, je 100 % reciklaža in možnost ponovne uporabe surovin. Izbira varnih in preizkušenih materialov je pomembna tudi za vaše zdravje in dobro počutje. Neosvinčeni profili so okolju in zdravju prijazni.

Več tehničnih lastnosti profila BE92 si preberite tukaj.